Tjänster

Tack vare vår erfarenhet, flexibilitet och vårt tekniska kunnande kan vi ge dig kvalificerad service inom hela ventilations- och plåtslagerisektorn. Vi har lång erfarenhet av arbete på hög höjd och utför installation och montering, såväl som reparationer och underhåll.

Entreprenader

Ventilation och byggnadsplåtslageri
Vi på Eklunds Vent & Plåt utför alla slags ventilations- och plåtslageriarbeten. Bland annat installerar och monterar vi ventilationssystem i allt från bostadshus till industribyggnader.

Våra plåtslagare har också lång erfarenhet av byggnadsplåtslageri och står till tjänst när du behöver hjälp med nybyggnation, ombyggnation eller tillbyggnation. Vi utför hela arbetet från oslagen plåt till färdig produkt.

Ventilationskontroll
Vi kan även hjälpa er med besiktning av ventilationssystem enligt OVK-förordningen (Obligatorisk Ventilations Kontroll).

Tätskiktsarbeten
Vi kan hjälpa dig med alla typer av isolerings- och tätskiktsarbeten i samband med nyproduktion, ombyggnation och renovering. Våra plåtslagare och tätskiktsmontörer har en väl fungerande samordning, vilket underlättar för dig som kund.

Takarbeten – taksäkerhet och snöskottning
Vi erbjuder dig service inom hela takskyddsområdet. Vår erfarna personal har många års takvana, vilket minskar risken för olyckor. Bland annat hjälper vi dig med:

  • besiktning och rådgivning
  • installationer av olika takskyddsanordningar
  • Snöskottning och isborttagning på plåttak

Service

Vi kan erbjuda serviceavtal på kontinuerligt underhåll. Detta görs i enlighet med vårt branschförbund Plåt & Ventföretagens underhållsavtal.

Vi har dessutom fullt utrustade servicebilar och en komplett plåtverkstad för tillverkning av plåtmaterial, så att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig.

Ta kontakt med oss om du vill veta mer om våra tjänster!